Stichting energie inkoop SEI

Draaien op gegarandeerd groene stroom tegen concurrerende prijzen? De SEI sluit voor bedrijven in de communicatiebranche contracten af voor de levering van energie.

Dat voorkomt niet alleen grote schommelingen in de kosten, maar maakt het ook mogelijk eisen te stellen. Zo werken de SEI en de leverancier strategisch samen. Daarbij gaat het vooral om duurzaamheid en kostenbesparingen, zowel bij het opwekken van energie als bij het gebruik binnen de bedrijven.

De leidraad daarbij is dat de duurzaamste energie de energie is die je niet gebruikt.

Tarieven: 2017-2018-2019: Stroom

Elektriciteitsprijzen inclusief groentoeslag in centen per kWh

Tarieven 2017-2018:  Gas

Kleinverbruik (inclusief regietoeslag) 22,310

Tarieven 2019-2020:  Gas

Kleinverbruik (inclusief regietoeslag) 18,730

De gasprijzen zijn in centen per kubieke meter

Let op: de SEI brengt een eenmalige toetredings- en een maandelijkse administratievergoeding in rekening.

 

 

Stappenplan voor zonnepanelen

Zonnepanelen spelen een belangrijke rol in de energietransitie en leveren daarnaast een financiële besparing op. Ook steeds meer grafische bedrijven overwegen om zonnepanelen te plaatsen.

De Stichting Energie Inkoop (SEI) van het KVGO ondersteunt de deelnemers hierbij. De SEI maakt altijd heldere afspraken met stroomleveranciers over het teruglevertarief.

Stappenplan
Voordat de zonnepanelen uiteindelijk kunnen worden geplaatst moet er een aantal (technische) beslissingen worden genomen. De SEI heeft een stappenplan opgesteld met daarop de belangrijkste aandachtspunten.

Bel 020 543 55 58
Stuur een e-mail naar Taco Mansens