Equivalence

Equivalence haalt teveel betaalde premies terug. Met ClaimControl kunnen in het verleden onbenutte subsidies en teveel betaalde premies worden geclaimd op basis van ‘no cure no pay’.

Dit met een terugwerkende kracht van maximaal vijf jaar.

Equivalence kent drie diensten. ClaimControl doet onderzoek naar onbenutte regelingen en teveel betaalde premies over de afgelopen vijf jaar, op basis van ‘no cure no pay’.

De Equivalence-scan analyseert de organisatie en financiering van de sociale zekerheid binnen een bedrijf. Hiervoor geldt een fixed fee.

Ook denkt Equivalence mee aan de toekomst door het verbeteren van processen en werkinstructies rond sociale zekerheid en het geven van een workshop. Dit op basis van een individuele offerte. Op alle drie de diensten krijgen KVGO-leden korting.

ClaimControl claimt de in het verleden onbenutte subsidies en teveel betaalde premies. Dit met terugwerkende kracht van maximaal vijf jaar. Equivalence doet het werk, werkgevers hoeven niets te doen behalve gegevens uit de personeels- en salarisadministratie beschikbaar stellen.

ClaimControl wordt uitgevoerd op basis van ‘no cure no pay’, waarbij over het teruggehaalde bedrag een fee wordt berekend van 25 procent.

KVGO-leden ontvangen op op de dienstverlening van Equivalence 10 procent korting, waardoor de fee voor ClaimControl  22,5 procent bedraagt.

Kijk op de website
Stuur een e-mail
Bel 085 303 43 54