Ledenvoordelen

Ondernemen

Ondernemen in de grafische branche stelt de hoogste eisen. Leden van het KVGO kunnen op een breed front voordeel incasseren. Het gaat daarbij vooral om voordeel bij de inkoop van brandstof, van verzekeringen, van adviezen en bij sanitaire voorzieningen.

AcquisitiefraudeBP tankpasCredit AllianceHexspoor partnerprogrammaInitialMutsaerts | KVGO PakketpolisSB Business communicatieSpeedbooksStarters International BusinessTNT ExpressTroostwijk

Personeel & organisatie

Ondernemen doe je samen met je medewerkers. Leden van het KVGO kunnen kiezen uit een breed pakket diensten en producten op het gebied van Personeel & Organisatie. Het gaat daarbij vooral om voordeel bij de inkoop van verzekeringen, pensioen, opleidingen en trainingen en bemiddeling bij conflicten.

Centraal Beheer AchmeaEquivalenceGOCRisico Inventarisatie & EvaluatieStivakoVSZ Assuradeuren | Mercer | Acture

Duurzaamheid

Het KVGO beschouwt maatschappelijk verantwoord ondernemen als dé standaard voor ondernemen in deze eeuw. Het voordeel voor leden spitst zich toe op diensten en adviezen op het gebied van Duurzaamheid. Het gaat daarbij vooral om voordeel bij de inkoop van afvalverwerking, het in kaart brengen van de carbon footprint en andere milieu-parameters, het verkrijgen van certificaten en het gezamenlijk inkopen van energie.

ClimateCalcStichting Certificering GrafimediaStichting energie inkoop SEI

Communicatie-branche

De grafische bedrijfstak maakt deel uit van de productieketen in de communicatiebranche. Leden van het KVGO kunnen voordeel behalen op het gebied van subsidies voor opleidingen en mogen rekenen op voordeliger tarieven voor deskundige, juridische dienstverlening.

A&O FondsDienstencentrum