Voorzitter | Cees Verweij

Cees Verweij is sinds 26 november 2009 voorzitter van het KVGO. Op 21 mei 2014 werd hij in Soest voor een tweede periode van vier jaar benoemd. De voorzitter wordt op voordracht van het bestuur gekozen door de Ledenraad.

Minstens twee maal per jaar spreekt de voorzitter de Ledenraad toe. Zijn speeches weerspiegelen de visie en opvattingen van het KVGO over actuele zaken. Over de maatschappij, de economie, Europa, de bedrijfstak en uiteraard de vereniging.

Cees Verweij: “Een goede Ledenraad houdt je extra scherp”

KVGO-voorzitter Cees Verweij: “Onze vereniging heeft behoefte aan een Ledenraad die actief is, meedenkt en de voorstellen van het bestuur kritisch beoordeelt. Een goede Ledenraad houdt je als bestuur extra scherp. We zijn een echte vereniging waar de leden – in de vorm van de Ledenraad – het hoogste orgaan vormen. Daar zijn we trots op. […]

‘Grafici lopen voorop bij combinatie print en digitaal’

Grafische bedrijven hebben een unieke kans om voorop te lopen bij de combinatie van gedrukte en digitale communicatie. Drukkers bouwen in snel tempo meer en meer digitale expertise op terwijl de digitale communicatiesector geen idee heeft van drukwerk.

Cees Verweij op Ledenraad KVGO: ‘De verhuizing brengt energie’

KVGO-voorzitter Cees Verweij stond in een interview met Tyche van Bommel tijdens de Ledenraad op 17 mei in Soest uitgebreid stil bij de stelling dat het KVGO op een doodlopend spoor zou zitten. Het slinkend aantal leden, krantendrukkers die opgezegd hebben, online drukkers die geen lid worden, Kartoflex, samenwerken met andere organisaties – op alle […]

Voorzitter Cees Verweij over meerwaarde KVGO, Print Pakt en actuele zaken

Op de Ledenraad van het KVGO op 16 november in Soest, interviewde Isolde Hallensleben KVGO-voorzitter Cees Verweij. “De Dutch Design Week bleek een prima marketingplatform waarbij de branche en een aantal grafische bedrijven zich op een goede manier met mooie en bijzondere grafische producten aan het grote publiek hebben gepresenteerd. Een verbluffend succes.”

Cees Verweij op Ledenraad: “Plannen maken voor een gezonde toekomst”

KVGO-voorzitter Cees Verweij is net terug uit Napels waar Intergraf, de koepel van grafische werkgevers in Europa vergaderde. In een interview met presentatrice Isolde Hallensleben gaat Verweij in op de stand van zaken in de bedrijfstak, de Grafimedia cao en andere zaken die de ondernemer bezig houdt.

Fascinerende sprekers en programma boeit deelnemers aan Fit & Flexibel

Van de Mount Everest of zelfs K2 tot de loondoorbetaling bij ziekte. Van de mantelzorg tot een gouden medaille bij de Olympische Spelen. Het programma voor de tweede editie van Fit & Flexibel, het evenement dat het KVGO op de 11de van de 11de samen met Achmea organiseerde in Apeldoorn, was uiterst gevarieerd en wist tot […]

KVGO-voorzitter Cees Verweij: “Uitmuntend ondernemerschap is nodig”

“Gaan we als bedrijfstak merken dat het met de economie niet langer bergafwaarts gaat? Ik beloofde u daarop nog terug te komen. Een aanrader om te lezen is het drupa Global Trends Report 2015. ” Dat advies gaf KVGO-voorzitter Cees Verweij op de Ledenraad op 20 mei in Scherpenzeel.