Dit is Print Pakt

Print is in de communicatiemix een ijzersterk product.

14_05_ PP_logo

Dat is niet zomaar een overtuiging. Dit is wetenschappelijk onderbouwd en wordt door steeds meer onderzoeken aangetoond.

Ondernemers, marketeers, vormgevers, inkopers, creatieven, reclamebureaus en uitgevers willen hun boodschap op een effectieve manier bij de juiste doelgroepen brengen. Ze willen een maximaal en meetbaar resultaat behalen.

Print Pakt ondersteunt hen bij het bepalen van de effectiefste communicatiemix. Via de website, of via de leden van het KVGO, stuk voor stuk betrouwbare partners in communicatie.

Print Pakt inspireert en geeft drukwerk de juiste plaats naast andere media. Print Pakt:

• brengt bestaande onderzoeken in kaart en stelt resultaten beschikbaar;
  • stimuleert nieuw onderzoek;
  • vergaart en toont inspirerende voorbeelden;
  • ontsluit internationale initiatieven;
  • organiseert workshops en bijeenkomsten;
  • ontwikkelt tools die helpen bij het samenstellen van een effectieve en meetbare communicatiemix;
  • hanteert een herkenbaar en eenduidig gezicht;
  • brengt deze onderwerpen in een campagne onder de aandacht van een brede creatieve groep, bij de leden van het KVGO en de leveranciers rond print;
  • zet een veelvoud aan middelen in, zoals websites, beeldmateriaal, beursdeelname, nieuwsbrieven en persoonlijke contact.

Kortom. Print en digitaal versterken elkaar. Print Pakt gaat over de kansen die deze combinatie biedt.

Meer weten? Kijk op Print Pakt!

Doe mee met ‘Op de kaart’ tijdens Print Pakt Live op Dutch Design Week

Ruim 15.000 enthousiaste bezoekers maakten in 2016 dankzij Print Pakt Live tijdens de Dutch Design Week (opnieuw) kennis met de producten van de grafische industrie. Eén van de succesvolste onderdelen van Print Pakt Live was Op de kaart. Alle reden dus om deze ansichtkaarten-actie opnieuw voor de leden van het KVGO te organiseren.

Joost Swarte ontwerpt Print Pakt Live 2017

De internationaal befaamde tekenaar en ontwerper Joost Swarte tekent dit jaar voor het ontwerp en de inrichting van Print Pakt Live 2017 tijdens de Dutch Design Week (21 tot en met 29 oktober) in Eindhoven.

Print Pakt Live opnieuw naar Dutch Design Week Eindhoven

Na het zeer succesvolle debuut van Print Pakt Live tijdens Dutch Design Week 2016 met een spetterend programma en circa 15.000 bezoekers besloot initiatiefnemer KVGO terug te keren naar Eindhoven om van 22 – 29 oktober deel te nemen aan editie 2017.

Print Pakt Live 2017 Gorinchem in beeld gevangen

Het Kennisplein tijdens Print Pakt live van 14 – 16 maart in Gorinchem bleek een groot succes. Een keur aan inleiders verzorgden workshops, de premediaprof Peter Villevoye trok honderden bezoekers. Er waren tombola-prijzen, een publieksverkiezing, drie dagkranten en twaalf filmpjes.

De Zwarte Zwaan wint KVGO-prijs KW 2017

Marco Zwaan van Zwaan Printmedia en ontwerpster Marga Scholma namen tijdens de prijsuitreiking van de Kalenderwedstrijd de KVGO-prijs in ontvangst uit handen van KVGO-voorzitter Cees Verweij. Hij reikte tijdens de 35ste editie van de Kalenderwedstrijd de prijs op 22 maart uit in het Interface Awarehouse in Scherpenzeel.

Print Pakt Live Gorinchem van start

Inschrijven voor de drie workshops op drie verschillende dagen op het Print Pakt Kennisplein is nog mogelijk. Print Pakt Live maakt deel uit van de Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign. Deze vinden plaats van 14 – 16 maart in de Evenementenhal in Gorinchem. Print Pakt Live is een initiatief van het KVGO.

Aftellen naar Print Pakt Live Gorinchem begonnen

Inschrijven voor de workshops op het Kennisplein van Print Pakt Live in Gorinchem is vanaf nu mogelijk. Print Pakt organiseert tijdens de Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign Gorinchem (14-16 maart) dagelijks kennissessies en workshops op de eigen stand: Print Pakt Live; het Kennisplein.

KVGO en MailDB dagen gemeente Amsterdam voor rechter om JA|JA-sticker

Het KVGO en de brancheorganisatie van ongeadresseerd drukwerk MailDB dagen de gemeente Amsterdam voor de rechter. Zij willen dat de rechter de (on)rechtmatigheid van het invoeren van een JA|JA sticker vaststelt. De gemeente weigert de uitspraak van de rechter over het opt-in-systeem af te wachten en gaat verder met het invoeren op 1 juni 2017