Dit is Print Pakt

Print is in de communicatiemix een ijzersterk product.

14_05_ PP_logo

Dat is niet zomaar een overtuiging. Dit is wetenschappelijk onderbouwd en wordt door steeds meer onderzoeken aangetoond.

Ondernemers, marketeers, vormgevers, inkopers, creatieven, reclamebureaus en uitgevers willen hun boodschap op een effectieve manier bij de juiste doelgroepen brengen. Ze willen een maximaal en meetbaar resultaat behalen.

Print Pakt ondersteunt hen bij het bepalen van de effectiefste communicatiemix. Via de website, of via de leden van het KVGO, stuk voor stuk betrouwbare partners in communicatie.

Print Pakt inspireert en geeft drukwerk de juiste plaats naast andere media. Print Pakt:

• brengt bestaande onderzoeken in kaart en stelt resultaten beschikbaar;
  • stimuleert nieuw onderzoek;
  • vergaart en toont inspirerende voorbeelden;
  • ontsluit internationale initiatieven;
  • organiseert workshops en bijeenkomsten;
  • ontwikkelt tools die helpen bij het samenstellen van een effectieve en meetbare communicatiemix;
  • hanteert een herkenbaar en eenduidig gezicht;
  • brengt deze onderwerpen in een campagne onder de aandacht van een brede creatieve groep, bij de leden van het KVGO en de leveranciers rond print;
  • zet een veelvoud aan middelen in, zoals websites, beeldmateriaal, beursdeelname, nieuwsbrieven en persoonlijke contact.

Kortom. Print en digitaal versterken elkaar. Print Pakt gaat over de kansen die deze combinatie biedt.

Meer weten? Kijk op Print Pakt!

Website Print Pakt Live op Dutch Design Week in de lucht

De website met alle informatie over Print Pakt Live op de Dutch Design Week in Eindhoven (21- 29 oktober) is in de lucht. Uiteraard is het workshopprogramma te vinden, bijzonderheden over de expositie en aandacht voor de Op de kaart-actie.

Line up sprekers Print Pakt Live op Dutch Design Week rond

Met nog twee weken te gaan, is het programma van Print Pakt Live op de Dutch Design Week in Eindhoven (21 – 29 oktober) zo goed als rond. Verdeeld over negen dagen komen in negentien sessies 22 sprekers aan bod. Let op: het programma kent last minute veranderingen!

Dankzij PostNL versturen bezoekers Print Pakt Live ‘Op de kaart’ gratis

PostNL levert tijdens Print Pakt Live op de Dutch Design Week (21 – 30 oktober, Eindhoven) een minipostkantoor. Bezoekers kunnen daardoor de ansichtkaarten van de actie ‘Op de kaart’ ter plaatse adresseren, afstempelen en – gratis – op de oranje bus doen. De impact van de actie krijgt daarmee een forse boost.

Met klanten of relaties naar Print Pakt Live op de Dutch Design Week?

Altijd al met klanten of relaties de Dutch Design Week in Eindhoven willen bezoeken? Maar te veel gedoe en geregel? Het Print Pakt-team biedt een interessant arrangement aan voor KVGO-leden die met een aantal klanten de Dutch Design Week en de Black Box in Yksi willen bezoeken.

Zet je bedrijf Op de kaart tijdens Print Pakt Live

Op 21 oktober gaat Print Pakt Live op de Dutch Design Week 2017 van start. Net als vorig jaar gaat Print Pakt bezoekers meer dan blij maken met de Op de kaart actie. Vorig jaar deden jullie mee en de kaarten werden door een deel van de circa 15.000 (!) bezoekers gretig meegenomen.

Doe mee met ‘Op de kaart’ tijdens Print Pakt Live op Dutch Design Week

Ruim 15.000 enthousiaste bezoekers maakten in 2016 dankzij Print Pakt Live tijdens de Dutch Design Week (opnieuw) kennis met de producten van de grafische industrie. Eén van de succesvolste onderdelen van Print Pakt Live was Op de kaart. Alle reden dus om deze ansichtkaarten-actie opnieuw voor de leden van het KVGO te organiseren.

Joost Swarte ontwerpt Print Pakt Live 2017

De internationaal befaamde tekenaar en ontwerper Joost Swarte tekent dit jaar voor het ontwerp en de inrichting van Print Pakt Live 2017 tijdens de Dutch Design Week (21 tot en met 29 oktober) in Eindhoven.

Print Pakt Live opnieuw naar Dutch Design Week Eindhoven

Na het zeer succesvolle debuut van Print Pakt Live tijdens Dutch Design Week 2016 met een spetterend programma en circa 15.000 bezoekers besloot initiatiefnemer KVGO terug te keren naar Eindhoven om van 22 – 29 oktober deel te nemen aan editie 2017.

Print Pakt Live 2017 Gorinchem in beeld gevangen

Het Kennisplein tijdens Print Pakt live van 14 – 16 maart in Gorinchem bleek een groot succes. Een keur aan inleiders verzorgden workshops, de premediaprof Peter Villevoye trok honderden bezoekers. Er waren tombola-prijzen, een publieksverkiezing, drie dagkranten en twaalf filmpjes.

De Zwarte Zwaan wint KVGO-prijs KW 2017

Marco Zwaan van Zwaan Printmedia en ontwerpster Marga Scholma namen tijdens de prijsuitreiking van de Kalenderwedstrijd de KVGO-prijs in ontvangst uit handen van KVGO-voorzitter Cees Verweij. Hij reikte tijdens de 35ste editie van de Kalenderwedstrijd de prijs op 22 maart uit in het Interface Awarehouse in Scherpenzeel.