29 juli 2019

Vacature Arbeidsvoorwaarden specialist met cao kennis

Door het vertrek van een van onze collega’s zijn wij op zoek naar een nieuwe collega op het gebied van cao en arbeidsvoorwaarden. In deze rol sta je, samen met twee collega’s, leden bij in de meest uiteenlopende vragen op het gebied van arbeidsrecht, arbeidsvoorwaarden en cao-zaken.

Waar je komt te werken:

KVGO is de branchevereniging voor grafimedia organisaties. De branche en in het bijzonder de ± 800 leden ontvangen versterking, vernieuwing, verbinding en vertegenwoordiging van het KVGO. Denk hierbij aan ondersteuning op het gebied van arbeidsvraagstukken en wet- en regelgeving, inspiratie als het gaat om bijvoorbeeld duurzame inzetbaarheid en opleidingstechnologieën, netwerk bijeenkomsten binnen regio’s, doelgroepen of thema’s en lobbyactiviteiten bij overheid en collega brancheverenigingen.

Waar jij in uitblinkt:

  • Je hebt kennis, interesse en affiniteit met de genoemde onderwerpen, volgt ontwikkelingen op deze gebieden en weet dit om te zetten naar heldere en inhoudelijk juiste adviezen per telefoon, e-mail of in levende lijven bij een van onze leden.
  • Je bent adviesvaardig, zowel in spraak als op schrift en weet wat je wel en vooral ook niet moet adviseren. Daarnaast weet je leden op inspirerende wijze mee te nemen in de materie middels bijvoorbeeld mailings of nieuwsberichten, maar deinst er ook niet voor terug om voor een groep je verhaal te doen.
  • Je kent de belangen van een cao en houd je ook staande in een onderhandelingsdelegatie of andere (paritaire) commissies.

De reactietermijn op deze vacature sluit op 15 september; reactie vlot daarna of al eerder als wij onze nieuwsgierigheid niet kunnen bedwingen. Aanvang in overleg, zo snel als mogelijk.

 

Meer weten? Klik hier: Vacaturetekst arbeidsvoorwaarden specialist met cao kennis

Ook interessant...

07 februari 2019 | Schiphol-Rijk

“Alle cao-onderhandelingen kennen een eigen dynamiek”

25 februari 2019 | Schiphol-Rijk

Grafimedia cao is nu definitief vastgesteld

28 maart 2018 | Schiphol-Rijk

Voorstellennota delegatie Grafimedia cao: ‘Werk krijgen en houden’

05 februari 2019 | Schiphol-Rijk

Kernn # 1 vooral in teken van nieuwe Grafimedia cao