KVGO Noord-Holland | Open Golfdag

Het Bestuur KVGO District Groot Noord-Holland organiseert op donderdag 6 september een Open Golfdag en nodigt alle grafische ondernemers, Nederland breed, uit voor deze sportieve ontmoeting op de 18-holes golfbaan.

Wilt u kennis maken met golf, doe dan mee met de Golfclinic Plus om de beginselen van deze leuke sport te leren kennen samen met collega grafische ondernemers.

Men krijgt anderhalf uur instructie op de driving range en op de green, daarna gaat u onder begeleiding van de golfprofessional een aantal holes spelen.

U speelt de holes vervolgens zelf uit.

Programma

(tijden onder voorbehoud van aantal deelnemers):

Vanaf 11:15 uur Ontvangst in de brasserie met koffie/thee en luxe koeken

12:30-16:30 uur Teestart voor een 18 holes ronde op de E & D wedstrijdbaan
Start Golfclinic Plus

17:00 uur Aperitief en prijsuitreiking

ca. 18:30 uur Start Walking Dinner voor diegene die wil blijven eten.

We hebben de kosten van deelname met hulp van onze sponsors erg laag gehouden, namelijk € 50,– p.p.. Dit bedrag wordt verrekend via automatische incasso. Daartoe dient u het rekeningnummer op te geven bij aanmelding. U ontvangt geen rekening. De bevestiging deelname kunt u bewaren bij het rekeningafschrift waarop het bedrag wordt afgeschreven.

Voor wie dat wenst is er gelegenheid aansluitend de maaltijd te gebruiken. Deze dient u samen met de bij de maaltijd genuttigde consumpties zelf af te rekenen.

Aanmelden? Klik hier.