KVGO District Noord-Holland Nieuwjaarsbijeenkomst

De KVGO Nieuwjaarsbijeenkomst wordt georganiseerd door District Noord-Holland. Op vrijdag 7 februari 2020 heffen we graag met jullie het glas, enerzijds om jullie te bedanken voor de prettige samenwerking maar natuurlijk ook om dit onverminderd voort te zetten in 2020! Even tijd voor ontmoeting, bijpraten en een walking-dinner met wijnproeverij.

Graag nodigen wij je uit voor onze jaarlijkse Nieuwjaarsontmoeting op vrijdag 7 februari 2020 in Ford Resort Beemster. Na A’DAM Toren (2018) en Hotel Jakarta (2019) hebben we dit jaar wederom een prachtige gelegenheid gevonden voor onze nieuwjaarsbijeenkomst: Ford Resort Beemster, Nekkerweg 24, Zuidoostbeemster.

Resort Beemster is gevestigd in een luxueus gerenoveerd fort en beschikt over een moderne spa en milieuvriendelijke faciliteiten. Het biedt een restaurant dat een mix van Nederlandse en internationale gerechten serveert, bereid met lokale producten. Fort Resort Beemster is een Unesco monument gelegen in Werelderfgoed de Beemster op slechts 20 minuten van Amsterdam. De sfeer, uitstraling, expertise én exclusiviteit samen met de deelnemers gaan van ons event een onvergetelijke happening maken. Het fort is een indrukwekkende metamorfose ondergaan, met behoud van originele kenmerken. Een combinatie van stijlvol en duurzaam. Duurzame pijlers; hergebruik van regenwater, een warmteterugwinningsysteem en drinkwater wordt hier gezuiverd en gebotteld. Fort Resort Beemster heeft eigen gratis parkeergelegenheid. Fort Resort Beemster is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

DEELNAMEKOSTEN:
€ 65,00 excl. BTW per persoon (inclusief wijnproeverij)
€ 45,00 excl. BTW per persoon (exclusief wijnproeverij)