KVGO District Noord-Holland | Nieuwjaarsbijeenkomst

Het KVGO-district Noord-Holland koos voor de Nieuwjaarsbijeenkomst voor de hippe in de A'DAM Toren in Amsterdam-Noord (voorheen de Shell Toren). Op de zestiende verdieping bevindt zich The Loft waar de bijeenkomst zal plaatsvinden.

Op de zestiende verdieping van de A’Dam Toren bevindt zich The Loft waar de feestelijke bijeenkomst zal plaatsvinden. De schitterende ruimte is huiselijk en warm, met zes hoge ramen die een prachtig uitzicht over Amsterdam laten zien met op de voorgrond het verbouwde Centraal Station.

Voor:
management met partners van de in Noord-Holland gevestigde KVGO-leden/-begunstigers en sponsoren. 

Deelnamekosten:
€ 60,00 excl. BTW per persoon.

Aanmelden en betalen:
Via deze aanmeldbutton kunt u zich aanmelden. U ontvangt na aanmelding een factuur.

Wijzigingen in eerder opgegeven deelname is mogelijk tot woensdag 17 januari 12.00 uur via een e-mail aan Roel Worp van het KVGO met opgave van wijziging. Per geannuleerde deelnemer wordt €7,50 administratiekosten berekend. Annuleringen na genoemde datum en tijd worden niet terugbetaald.

Parkeren bij de Adam Toren:
Parkeergarage De Toren is een prachtige nieuwe parkeergarage onder de A’DAM Toren op het Overhoeksplein in Amsterdam Noord. De parkeergarage beschikt over een ultramodern parkeersysteem waarbij contactloos betalen tot de mogelijkheden behoort. Kosten: € 0,90 per 20 minuten, € 2,70 per uur. Openingstijden: 24/7 dagen per week.

Openbaar vervoer:
Het Centraal Station Amsterdam is aan de overkant van de Adam Toren. Via de pont loopt u in ca. 10 minuten lopen naar de Adam Toren. Plan uw route op 9292.nl.

Kleding: Tenue de ville.

Dient er rekening gehouden te worden met dieetwensen, mail deze dan tijdig naar Roel Worp.

Graag ontmoeten wij u in Amsterdam. U bent welkom vanaf 18:00 uur, aanvang diner om 19:30 uur, einde ca. 22:30 uur.

Namens het districtsbestuur Noord-Holland,

Chris Knip en André Marcelis