Grafisch Nieuwjaarsborrel – De beste wensen, de beste mensen

Successen vieren doe je samen! En wat is er nou mooier dan het jaar af te trappen met een spetterend nieuwjaarsfeest exclusief voor de grafische branche. Grafisch Nieuwjaar is dé kans om samen met vakgenoten en mede ondernemers onder het genot van een hapje en een drankje na te denken over het afgelopen jaar, successen te vieren en vooruit te blikken op komend jaar.

Graag vieren we samen met jou het nieuwe jaar en proosten we op een knallend en succesvol 2020. Daarom nodigen we je van harte uit voor dé grafische nieuwjaarsborrel, oftewel Grafisch Nieuwjaar, met deze 2020 editie als thema ‘De beste wensen, de beste mensen’.

Het belooft een avond te worden waar je je vakgenoten ontmoet, met elkaar kunt kijken naar de toekomst, successen kunt delen, elkaar succes kunt wensen en wellicht nieuwe samenwerkingsverbanden gaat vinden.

Grafisch Nieuwjaar 2020 vindt plaats bij Canon Nederland, Brabantlaan 2 in Den Bosch. Het feest barst los om 20.00 uur en eindigt om 23.30 uur.
Vanaf 19.30 uur ben je al van harte welkom.

Meld je snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt. Grafisch ondernemers hebben uiteraard voorrang bij het aanmelden.

Grafisch Nieuwjaar is een gezamenlijk initiatief van het KVGO, GSOB, Huber Group, Print.com, Canon en het VKGO.