Bijeenkomst in Dordrecht over de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) en meer!

Op 7 oktober 2019 organiseert het KVGO een bijeenkomst in Dordrecht die gaat over de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB), flexibele pensionering en het financieel adviestraject.

Wet arbeidsmarkt in balans (WAB)
Op 1 januari 2020 gaat er voor jou als werkgever een aantal zaken veranderen. De nieuwe wet Arbeidsmarkt in Balans (de WAB) wordt dan van kracht. Wil je weten wat er gaat veranderen en wat dit voor effect heeft op jouw bedrijf? Kirsten Linders van het KVGO praat je deze middag helemaal bij!  

Flexibele pensionering
Medewerkers blijken het vaak moeilijk te vinden om hun werk vol te houden tot aan hun pensioen. In overleg met de werkgever is het ook mogelijk om eerder, of juist later, met pensioen te gaan. Dit wordt ook wel flexibele pensionering genoemd. De werknemer beslist in dat geval zelf op welke leeftijd men met pensioen gaat. Gilbert Buskens van het Pensioenfonds PGB vertelt je daar graag meer over.  

Het financieel adviestraject
De derde spreker is Paulien Gurp van financieel adviesbureau Prikkl. Prikkl is door sociale partners geselecteerd als adviesbureau om te helpen bij het verzorgen van een financieel adviestraject  waarop medewerkers recht hebben vanuit de cao. KVGO-leden kunnen voor de financiële bijdrage die zij hieraan leveren subsidie aanvragen. Hoe je dat doet? Ook dat vertellen we je. 

Je kunt je opgeven via de volgende link: klik
Voor meer informatie kun je een email sturen naar: k.linders@kvgo.nl