A&O Fonds | Het Grote Grafische Arbeidsmarkt Debat

De arbeidsmarkt verandert sterk en snel en dat ervaart ook de grafimediabranche. Hoe gaan we daar mee om, welke ontwikkelingen zijn er gaande? Doe mee aan het debat over de arbeidsmarkt- en opleidingsinitiatieven die nodig zijn om de branche te ondersteunen en stimuleren?

Het A&O Fonds is geïnteresseerd in uw bedrijfsvisie en visie op de toekomst van de grafimediabranche. Welke kansen en uitdagingen liggen er, ook voor werknemers, op het gebied van duurzame inzetbaarheid en een leven lang ontwikkelen?

Meld je aan voor het Grote Grafische Arbeidsmarkt Debat op donderdag 27 juni. Je gaat actief in gesprek met werkgevers, sleutelspelers in de branche en de grafische vakscholen over het bepalen van de koers van het A&O Fonds wat betreft arbeidsmarkt en opleiden.

Voorafgaand aan het debat is er een presentatie van Mathijs Bouman (econoom en journalist). Bouman is columnist van Het Financieel Dagblad en redacteur/econoom bij Nieuwsuur. Ook is hij regelmatig te zien bij populaire talkshows als De Wereld Draait Door, Jinek en Pauw.

Meer weten Klik hier.

Direct aanmelden? Klik hier.